top of page

FC Academy Group

Public·405 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Як я обирав паркет для дому

Коли настав час обирати покриття для підлоги у приватному будинку, я зрозумів, що хочеться чогось справді добротного. Після досить довгих пошуків і порівнянь мій вибір зупинився на WoodTone — вітчизняному виробнику, який спеціалізується на натуральній паркетній дошці.

Перш за все, мене вразила якість: натуральне дерево, без штучного блиску, з приємною фактурою. Все виглядає дорого й надійно. Я обирав між кількома колекціями, консультувався з менеджером, і можу сказати — команда там досвідчена, допомагають підібрати не лише колір, а й тип дошки під стиль інтер’єру.

Якщо вам потрібен монтаж паркетної дошки, у них є перевірені майстри, які швидко й без проблем уклали мені підлогу у трьох кімнатах. Робота була виконана дуже якісно.

Ще один плюс — ціни паркету за м² https://woodtone.com.ua/ Вони абсолютно адекватні. Якщо порівняти з імпортними брендами, то ви отримаєте ту ж якість, але без переплат за логістику і марку. А головне — підтримуєте українське виробництво.

Результатом я повністю задоволений: виглядає класно, на дотик приємно, ходити — одне задоволення. Якщо стоїте перед вибором, щиро раджу звернути увагу саме на WoodTone.

2 Views

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

BRISBANE

15 Ismaeel Cct, Kuraby, QLD 4112 Australia

+61 402 165 369

SYDNEY

518 / 1 Kingfisher St, Lidcombe NSW 2141 Australia

+61 452 381 338

+61 478 824 554

©2017 by Football Connection Academy

• facebook
  • instagram
bottom of page